ESPOOSSA KEILATAAN SELLOSSA!

Espoon Sello on Suomen yksi Suomen suosituimmista kauppakeskuksista, jossa voit helposti yhdistää ostokset ja vapaa-ajan vieton
keilailun, elokuvien ja hyvän ruoan parissa. Ilta jatkuu yömyöhään Sellon uudessa O'Learys-tapahtumaravintolassa.

Sellon BowlCircus-keilaviihdekeskuksessa on 16 erinomaista keilarataa (10 ja 6 rataa vastakkain), 5 biljardipöytää, tyylikäs saunaosasto sekä yksityiskäyttöön soveltuvat kokous- ja juhlatilat. Anniskeluoikeuksilla varustetusta ravintolasta tarjoamme ruokaa ja snackseja päivittäin, lisäksi valikoimastamme löytyy korkealaatuisia ja maukkaita erikokoisille ryhmille sopivia menuvaihtoehtoja.

MONIPUOLISET TILAT MONEEN KÄYTTÖÖN

Yksityiset juhlat Sellossa

Sellon keilaviihdekeskus sopii sekä koko perheen vapaa-ajan viettopaikaksi että usean sadan hengen juhlatilaksi.  Keilaviihdekeskuksesta löytyvät hohtokeilaratojen ja biljardipöytien lisäksi kokoustilat, saunaosasto sekä erillinen yksityiskäyttöön soveltu parvi, jossa sijaitsee 2 biljardipöytää. Tilat ovat datayhteyksin varustettuja. 

Erillinen saunaosasto koostuu edustavasta sauna- ja yksityistilasta. Saunaosastolta löydät kaikki tarvittavat saunomistarpeet pyyhkeistä kosmetiikkatuotteisiin. Erikoisuutena voit seurata keilaradan tapahtumia löylyhuoneesta. Kaikki tarjoiluvaihtoehtomme menuista juomiin on mahdollisuus tilata saunaosastolle sekä muihin yksityistiloihin.