HohtoA elämään - yksin, kaksin tai porukalla

Hohtokeilaus on loistava laji. Anna musiikin, valojen ja tunnelman vetää mukaansa. Keilailun parissa jokainen voi kokea onnistumisia ja tsempata kaveria. Siihen kiteytyykin BowlCircuksen idea - tarjota upeita "keilafiiliksiä" kaikenikäisille heittäjille. Keilailu, hohtokeilailu ja biljardi sopivat liikunnaksi
ja virkistykseksi kaikenikäisille sukupuolesta riippumatta. BowlCircus on Suomen johtava keilahalliketju, joka on keskittynyt hohtokeilaukseen. Löydät keilaviihdekeskuksemme Vantaalta Flamingosta, Espoon Sellosta, Vuokatista ja Saimaalta.

Ruokaa, saunoja ja edustustiloja

BowlCircus-keittiön listalta löydät mukavat naposteltavat ja tuhdimmat nälän kukistajat ruokaisista salaateista burgereihin, lasten annoksia unohtamatta.

Ryhmille tarjoamme useita, erilaisiin tilaisuuksiin sopivia menuja. Tarjoamme ensiluokkaiset vaihtoehdot tilaisuuteen kuin tilaisuuteen, olipa kyse sitten aamiaistarjoilusta, hohtokeilaherkuista tai illallisbuffetista.  Tutustu vaihtoehtoihimme.

BowlCircus -keilaviihdekeskuksissa on helppo järjestää monipuolisia yksityistilaisuuksia, kokouksia, seminaareja tai juhlia. Edustavat yksityistilamme soveltuvat sekä pienille että suuremmillekin ryhmille. Ota hohtokeilailun päätteeksi porukalla kuumat löylyt tyylikkäillä saunaosastoilla! Kysy lisää myyntipalvelustamme.