Elämyspaketit

download-1.jpg
download-1.jpg

Elämyspaketit

0.00

Monipuolisella tekniikalla ja jättiscreeneillä varustellut keilaviihdekeskukset muodostavat ainutlaatuiset puitteet yksityiselle teemajuhlille.
Las Vegas -aiheinen teemajuhla on kustannustehokas illanviettokonseptimme, jonka toteutamme hohtokeilailun merkeissä. Elämyspaketit alkaen 97.00€/hlö

Add To Cart

Järjestä oma yksityinen teemajuhla, meillä vain mielikuvitus on rajana! Teemajuhlat saatavilla BowlCircus Flamingossa ja Sellossa.

Ikimuistoiset Las Vegas teemajuhlat (90-300 henkilöä) alk. 97,00 €/hlö (alv. 0%)

BowlCircus-keilaviihdekeskuksen tilat yksityiskäytössä 
Las Vegas -aiheinen teemasisustus
Taikuri-show
Black Jack -pöydät

Menu Las Vegas
Caesarsalaattia
Coleslaw amerikkalaiseen tyyliin
Feta-päärynäsalaattia
Burgereita
Porkkanakakkua

 

“Järjestimme Sellon BowlCircuksessa Kauppakeskus Sellon henkilökuntajuhlat 450 henkilölle. Juhlien teemana oli Las Vegas. Saimme hienosti sovittua heidän kanssaan juhlien yksityiskohdista. Esimerkiksi keilaratojen osittainen kattaminen tanssilattiaksi toi lisää tilaa vieraille ja esiintyjille. BowlCircus-henkilökunta oli pukeutunut asiallisesti teeman mukaan ja Las Vegas -somistuksia löytyi buffet-pöytää myöten. Buffet-pöydän antimet olivat ruokaisat ja maittavat. Myös tanssilattian taustalla olevalla screenillä näytettiinteeman mukaista kuvitusta ja värimaailmaa. Juhlat olivat oikein onnistuneet!”

- Sanna Kouvalainen, markkinointipäällikkö, Kauppakeskus Sello

Koska BowlCircus-keilaviihdekeskusten tekniikka on suunniteltu ammattikäyttöä varten, on yksityistilaisuuden järjestäminen helppoa tiloissamme. Olemme panostaneet äänentoistoon, ääni-, kuva- ja valotekniikkaan merkittävästi. Suunnittelemme ja räätälöimme tilat, tekniikan ja palvelut tapahtuma- ja juhlakohtaisesti asiakkaan tarpeiden mukaan.